Features & Voordelen

QuinQ Opblaasbare tenten

De Cross opblaasbare tenten, gemaakt door QuinQ, zijn inzetbaar op iedere locatie en voor ieder evenement. Of uw evenement nu binnen of buiten plaatsvindt, deze Crosstenten maken het verschil! Een echte eyecatcher die als geen ander uw evenement zal promoten of uw merk een boost zal geven. QuinQ is uw partner als het gaat om mobiliteit, hoogwaardige producten, creativiteit en eenvoudig te gebruiken tenten.

Arrow Right

Kleuren en maatwerk

QuinQ-tenten zijn in een groot aantal kleuren te bestellen, wat een individueel ontwerp mogelijk maakt. Het tentframe, dak, zijpanelen, luifel en CrossOver panelen worden in de kleur van uw keuze geproduceerd. Naast de kleurkeuze kunt u uw tent ook laten personaliseren door uw logo of afbeeldingen op het dak en de zijwanden te bedrukken.

Het volledig personaliseren van uw QuinQ tent is ook mogelijk. Deze optie kan inhouden dat het gehele dak van de tent en eventuele andere onderdelen over het volledige oppervlak worden bedrukt. Afdrukken over het volledige oppervlak gebeurt via kleurstofsublimatieprinten. Het resultaat is een unieke evenemententent die al uw gasten zal verbazen.

Flexibel en uitbreidbaar

Door hun modulaire opbouw zijn de mogelijkheden om uw Crosstenten aan te passen of uit te breiden eindeloos. Van het basispakket met één tent tot een heel tentendorp: u kunt de opstelling samenstellen die het beste bij uw evenement past. Door zijwanden en luifels toe te voegen of door verschillende tentvormen en -formaten te combineren, kunnen Crosstenten precies op uw wensen worden afgestemd.

Snelle installatie

Door gebruik te maken van een uniek enkelvoudig opblaassysteem zijn QuinQ-tenten binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Door slechts één ventiel kun je de hele tent opblazen! Als de tent eenmaal is opgeblazen, hoeft er niets meer aangesloten te blijven. Uw QuinQ-tent is klaar voor gebruik.

Geavanceerd ontwerp

Vorm gaat hand in hand met functie in de slimme en innovatieve QuinQ tenten. Een prachtige vorm, aerodynamisch design en maximaal bruikbare binnenruimte… QuinQ tenten hebben het allemaal. Hier stopt het echter niet. Alle QuinQ-tenten zijn voorzien van veel slimme ontwerpdetails. Details die op zichzelf misschien niet zo indrukwekkend lijken, maar die in totaal de premium kwaliteit van QuinQ-opblaasboten benadrukken.

Modulaire constructie

Door hun innovatieve modulaire opbouw zijn alle QuinQ X-tenten eenvoudig te transformeren. Wanneer u bijvoorbeeld een X3 in een X5 transformeert, hoeft u alleen maar de middelste HUB te verwisselen en het benodigde aantal framepoten (buizen) te bevestigen. Zorg ervoor dat alle buizen dezelfde maat hebben. Deze upgrademogelijkheid maakt de Crosstenten uniek en aanpasbaar voor elk evenement!

Kwaliteit tot in elk detail

Allereerst komt de onberispelijke kwaliteit van QuinQ-tenten tot uiting in de slimme en innovatieve constructie van het frame, waardoor u verzekerd bent van het hoogste niveau van functionaliteit, gemak en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien worden QuinQ-tenten gemaakt van de beste kwaliteit materialen die er te vinden zijn. De tenten en materialen worden tot het uiterste getest, waardoor ze windstabiel, waterbestendig, vlamvertragend en UV-bestendig zijn. Door hun slimme, vederlichte constructie en het lage gewicht van de materialen zijn QuinQ tenten gemakkelijk te vervoeren.

Weerbestendig

Door het gebruik van een waterdichte PU-gecoate polyester luifel en getapete naden is een QuinQ tent een waterdichte en betrouwbare schuilplaats. Afhankelijk van de grootte is hij bestand tegen windkrachten tot minimaal 7 Bft (≤ 61 km/u), ervan uitgaande dat de tent goed is vastgezet en verankerd. Bovendien zijn alle tenten gemaakt van vlamvertragend (klasse B1 gecertificeerd) UV-gestabiliseerd materiaal.