Features & Voordelen

QuinQ opblaasbare tenten

QuinQ Cross opblaasbare tenten kunnen op elke locatie en voor elk evenement worden ingezet. Of uw evenement nu binnen of buiten is, deze Cross tenten maken het verschil! Een echte eyecatcher die als geen ander uw evenement promoot of uw merk een boost geeft. QuinQ is uw partner als het gaat om mobiliteit, creativiteit en gebruiksvriendelijke tenten met een high end uitstraling. Check alle features en onderscheidende eigenschappen hieronder.

Arrow Right

Kleuren & Bedrukking

QuinQ tenten zijn te bestellen in een breed scala aan kleuren, wat een individueel ontwerp mogelijk maakt. Het tentframe, dak, zijwanden, luifel en CrossOver panelen worden geproduceerd in de kleur van uw keuze. Naast de keuze van kleuren, kunt u uw tent nog verder personaliseren door het dak en de zijwanden met uw logo of grafisch ontwerp te laten bedrukken.

Ook maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld door volledige bedrukking van het dak van de tent en eventuele andere onderdelen. Het resultaat is een unieke evenemententent waarvan uw gasten onder de indruk zullen zijn.

Flexibel en uitbreidbaar

Cross tenten zijn veel veelzijdig. Door hun modulaire constructie zijn de mogelijkheden om ze aan te passen of uit te breiden eindeloos. Van het basispakket, met daarin één tent, tot en met een uitgestrekt tentendorp. U kunt zelf kiezen welke maat - of combinatie van maten - het beste bij uw evenement past; en welke onderdelen u nodig heeft. Of u nu zijwanden en luifels wilt toevoegen of meerdere tenten van verschillende afmetingen aan elkaar wilt koppelen, alles is mogelijk.

Snelle opbouw

Het opzetten van een QuinQ tent duurt slechts enkele minuten. Via slechts één luchtinlaat kunt u de gehele tent opblazen. Het is echter ook mogelijk om elke poot afzonderlijk op te blazen. Zodra de tent is opgeblazen, zorgt de gesloten constructie ervoor dat de tent op spanning blijft. Uw tent is klaar voor gebruik.

Verfijnd ontwerp

Vorm en functie gaan hand in hand bij de ingenieuze QuinQ-tenten. Het aerodynamische ontwerp, de elegante vorm en de maximaal bruikbare ruimte onderstrepen dat. Het zijn echter vooral de vele slimme details waarmee QuinQ tenten zich onderscheiden van alternatieven van mindere kwaliteit.

Modulaire constructie

Door hun slimme modulaire ontwerp zijn QuinQ tenten eenvoudig om te bouwen. Elk onderdeel van de tent, of het nu een framedeel, dak of zijwand is, is afneembaar en kan eenvoudig worden verwisseld of vervangen.

Kwaliteit in elk detail

De onberispelijke kwaliteit van QuinQ tenten komt onder andere tot uiting in de slimme en innovatieve constructie van het frame, wat zorgt voor optimaal gemak en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien zijn de tenten gemaakt van de beste kwaliteit materialen die je kunt vinden; sterk en toch licht, brandvertragend en met UV-bescherming. Door de vederlichte constructie en lichtgewicht materialen zijn QuinQ tenten bovendien compact op te bergen en makkelijk te vervoeren.

Weerbestendig en veilig

QuinQ tenten en materialen worden grondig getest op windstabiliteit en weerbestendigheid. Daardoor bieden ze een goede bescherming tegen de elementen. De tenten zijn waterdicht en, afhankelijk van de grootte, bestand tegen windkrachten tot 7 Bft (≤ 61 km/u).