Componenten

Er zijn meerdere opties om uw CROSS-tent uit te breiden of te differentiëren. Elke CROSS-tent kan worden voorzien van zijwanden, luifels, cross-overpanelen, etc. Al deze onderdelen zijn volledig aanpasbaar als u er uw eigen ontwerp, merk of logo op wilt laten drukken.

Basis

Alle CROSS-tenten beginnen met ons basispakket. Hierop is het complete opblaasbare frame en het dak aangesloten. Bij het leeg laten lopen of opbergen van uw CROSS-tent hoeft het dak er niet af. De tent wordt geleverd in een transporttas. In het basispakket zitten een noodreparatieset, een handpomp en ankerlijnen. Alles wat je nodig hebt om je CROSS-tent op te zetten!

Zijwand met middensplit

Door de zijwand met middensplit heeft u de mogelijkheid om uw CROSS-tent volledig af te sluiten. Geeft u de maximale beschutting die u nodig heeft. De zijwand met middensplit kan aan elke gewenste zijde worden vastgemaakt en wordt ingeritst zodra de tent is opgeblazen. Het bedrukken van de zijwand met middensplit is geen probleem!

Zijwand

Het plaatsen van een zijwand geeft extra beschutting maar creëert ook een perfecte ondergrond om uw logo of ontwerp op te drukken. De zijwand is eenvoudig in te ritsen en kan worden gemonteerd zodra uw CROSS-tent is opgeblazen. De zijwand kunt u aan iedere zijde van de CROSS-tent aansluiten. En als u voor verschillende evenementen een andere look wilt, kunt u op elk gewenst moment verschillende zijwanden bestellen!

Overkapping

De overdekte ruimte van uw CROSS-tent uitbreiden en een ander uiterlijk geven, is eenvoudig door een luifel toe te voegen. Deze Canopy kan aan iedere zijde worden aangesloten en beschikt bovendien over een opblaasbare buis. Hierdoor is het een geïntegreerd onderdeel van uw CROSS-tent. De Canopy wordt aangesloten zodra uw CROSS-tent is opgeblazen. Met zijwanden en een luifel wordt uw CROSS-tent een uniek icoon op elk evenement.

Zijwand met deur

Door de zijwand met volledige deur in te ritsen, krijgt u een afgesloten ruimte in de tent, terwijl het openhouden van de deur mensen uitnodigt om de tent binnen te komen. De deur kan worden gesloten als u de tent meerdere dagen verlaat. Als de locatie gesloten is, is er dus geen gemakkelijke toegang tot de tent.

Zijwand met raam

Als je wat privacy in de tent wilt, maar toch een open ruimte-idee wilt hebben, kun je de zijwand aansluiten die deels transparant is. Enkel de laatste 80cm vanaf de vloer zijn niet transparant. Dit geeft de privacy die u nodig heeft als u aan tafeltjes in de tent zit. Wanneer u de tent buiten gebruikt, is de zijwand ideaal om u en uw gasten warm en beschermd te houden.

Zijwand transparant

Een open structuur behouden en toch enkele zijwanden met elkaar verbinden is mogelijk door gebruik te maken van de volledig transparante zijwanden. Hierdoor kunt u vanuit de tent naar buiten kijken, maar biedt u enige beschutting tegen de elementen buiten. De zijwand kan eenvoudig worden ingeritst zodra de tent is opgeblazen.

Cross-over paneel

De CROSS-OVER panelen maken het mogelijk om uw tenten met elkaar te verbinden. Zolang de tent uit hetzelfde assortiment komt (X3 sluit aan op X3, de X4 op een andere X4 en de X5 op de X5), kun je dezelfde maat of een maat groter/kleiner aansluiten op je tent. Dit geeft je de mogelijkheid om je eigen ‘dorp’ van opgeblazen tenten te creëren.

Ontvang een demo

Maak een afspraak voor een demo