Componenten

Er zijn diverse opties om uw Cross tent uit te breiden of met andere tenten te koppelen. Elke Cross tent kan worden voorzien van zijwanden, luifels, verbindingspanelen, etc. Al deze componenten zijn volledig te personaliseren en u kunt uw eigen ontwerp, merk of logo erop laten drukken.

Cross basisset

Startpunt voor alle Cross tenten is de basisset. Deze bevat het complete opblaasbare frame en het daaraan bevestigde dak. Het dak hoeft er ook niet af bij het neerhalen of opbergen van de tent. De tent wordt geleverd in een transporttas. In de basisset zitten ook een noodreparatieset, een handpomp en verankeringslijnen. Alles wat u nodig heeft om uw Cross tent op te zetten!

Zijwand met middensluiting

Met de zijwand met middensluiting heeft u de mogelijkheid om uw Cross tent volledig te sluiten, waardoor u maximale beschutting tegen de elementen geniet.

Zijwand vol

Het plaatsen van een volledig gesloten zijwand geeft extra beschutting en creëert bovendien een perfect oppervlak om uw logo of promotionele boodschap op te drukken. De zijwand is eenvoudig in te ritsen en kan het best worden geplaatst zodra uw Cross tent is opgeblazen. U kunt de zijwand aan elke kant van de tent bevestigen. En wilt u de uitstraling van uw tent per gelegenheid kunnen aanpassen? Geen probleem...u bestelt gewoon een nieuwe zijwand met custom opdruk en creëert zo een volledig andere look.

Luifel

Het overdekte oppervlak van uw Cross tent vergroten en een andere look geven is eenvoudig door een of meer luifels toe te voegen. Deze kunnen aan alle zijden van de tent worden ingeritst. Luifels hebben een opblaasbare tube, waardoor ze een mooi geïntegreerd onderdeel van de tent vormen. De luifel wordt bevestigd zodra de tent is opgeblazen. Met zijwanden en een luifel wordt uw Cross tent op elk evenement een unieke eyecatcher.

Zijwand met deur

Inritsen van een zijwand met volledige deur zorgt voor een gesloten, goed beschutte, binnenruimte, terwijl het openhouden van de deur mensen uitnodigt om de tent in te komen. Ook wanneer u de tent voor langere tijd verlaat en het evenemententerrein gesloten is, voorkomt een gesloten deur gemakkelijke toegang tot de tent.

Zijwand met raam

Wilt u wat privacy in de tent met behoud van een ruimtelijk gevoel, dan kunt u kiezen voor de gedeeltelijk transparante zijwand. Alleen de onderste 80 cm van de zijwand is bedekt. Dit zorgt voor de nodige privacy, prettig als u in de tent met uw gasten aan tafel zit. Bij gebruik van de tent buiten is de zijwand ideaal om u en uw gasten warm te houden en als bescherming tegen de wind.

Zijwand transparant

Een open structuur behouden en de tent toch (gedeeltelijk) sluiten met zijwanden is mogelijk met deze volledig transparante zijwanden. Ze zorgen voor een maximaal zicht naar buiten en bieden voldoende beschutting tegen de elementen. Zijwanden kunnen eenvoudig worden ingeritst zodra de tent is opgeblazen.

Cross-Over paneel

De Cross-Over panelen maken het mogelijk om uw tenten met elkaar te verbinden. Aan alle Cross tenten (behalve maat S) kunt u dezelfde maat of een maat groter/kleiner koppelen. Zo creëert u uw eigen ‘tentendorp’.

Interesse in een demo? Neem contact op!