Accessoires

Om uw tent compleet te maken, kunt u kiezen uit een reeks accessoires. Van elektrische pompen tot ballastgewicht. Zelfs het plaatsen van LED-verlichting in de tent is eenvoudig. Hieronder vindt u alle opties en bestelt u wat u nodig heeft voor uw QUINQ tent.

Alles-in-één tas

Altijd inbegrepen

Uw opblaasbare tent wordt geleverd in een handige tas, waardoor u de tent ideaal kunt vervoeren naar elke gewenste locatie. Na het leeg laten lopen van de tent kunt u deze in de tas opbergen totdat u uw tent weer nodig heeft. Voor grotere tenten kunt u ook een tas op een trolley gebruiken voor eenvoudiger transport. Alle QUINQ tenten worden standaard geleverd in een tas.

QuinQ-pompen

Optioneel

Voor een snelle installatie kunt u eenvoudig onze elektrische pomp gebruiken. Deze 1.000 WATT pomp blaast de complete tent op een snelle en veilige manier op. Voor grotere tenten zijn nog krachtigere pompen verkrijgbaar.

Cross ballast

Optioneel

Ballastzakken worden gebruikt als de tent bij harde wind staat. Deze ballastzakken kunnen gevuld worden met zand en vastgemaakt worden aan de ‘poten’ van de tent. Hierdoor blijft de tent stabiel staan ​​tijdens uw evenement, ook bij slecht weer.

Verankeringspinnen

Optioneel

Verankeringspinnen kunnen worden gebruikt om de verankeringslijnen vast te zetten die standaard op alle QUINQ-tenten zitten. De verankeringspinnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van het formaat tent dat u gaat gebruiken. Het wordt te allen tijde geadviseerd om de tent te verankeren om de tent in een stabiele positie te houden wanneer de wind toeneemt of het weer verandert.

LED verlichting

Optioneel

Om uw QUINQ tent nog meer te laten opvallen, kunt u deze voorzien van LED-verlichting. Door ons slimme ontwerp heb je geen losse kabels meer door de tent. Het LED-licht creëert de juiste sfeer voor uw evenement. Het LED-licht kan in verschillende kleuren worden ingeschakeld.