Accessoires

Om uw tent compleet te maken kunt u kiezen uit een aantal accessoires. Van elektrische pompen tot ballastgewicht. Zelfs het monteren van LED-verlichting in de tent is eenvoudig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en bestel wat u nodig heeft voor uw QuinQ tent.

Alles-in-één tas

Altijd inbegrepen

Uw opblaasbare tent wordt geleverd in een handige tas, waarmee hij gemakkelijk naar elke locatie kan worden vervoerd. Na het leeg laten lopen van de tent kunt u deze in de tas opbergen, mits droog, totdat u de tent weer nodig heeft. Voor grotere tenten kunt u ook een tas op een trolley gebruiken om het transport te vergemakkelijken. QuinQ tenten worden standaard geleverd in één tas, met uitzondering van de Cross X4 XL met zijwanden; deze wordt geleverd in twee tassen.

QuinQ-pompen

Optioneel

Voor het snel opzetten van uw tent is het aan te bevelen om onze elektrische pomp te gebruiken. Deze pomp van 1.000 Watt blaast de complete tent op een snelle en veilige manier op. Voor grotere tenten zijn nog krachtigere pompen beschikbaar.

Ballastzakken

Optioneel

Ballastzakken worden gebruikt om de tent bij wat hardere wind te stabiliseren. Deze ballastzakken kunnen gevuld worden met water of zand en worden bevestigd aan de ‘poten’ van de tent. In combinatie met de bij de tent meegeleverde scheerlijnen zorgen deze ballast zakken ervoor dat de tent ook bij slecht weer stabiel blijft staan ​​tijdens uw evenement.

Tentharingen

Optioneel

Op zachtere ondergronden kunnen haringen worden gebruikt voor het vastzetten van de poten van de tent en de scheerlijnen die standaard met elke QuinQ tenten worden meegeleverd. De haringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, uw keus is afhankelijk van de maat tent en de ondergrond waarop deze staat. We raden u aan om uw tent te allen tijde te verankeren om hem stabiel te houden wanneer de wind plotseling aantrekt of het weer verandert.

LED verlichting

Optioneel

Om uw QuinQ tent nog meer op te laten vallen, kunt u hem voorzien van LED verlichting. Door de handige kabelgeleider op de frame poot lopen er geen losse kabels door de tent. Het LED-licht creëert de juiste sfeer voor uw evenement en kan in verschillende kleuren worden ingeschakeld.