Over

Bij QuinQ draait alles om inflatables – meer specifiek: hoogwaardige opblaasbare tenten voor evenementen en merkpromotie. Ontwikkeling van ‘sealed inflatable’ tenten en onze klanten de voordelen van deze mooie technologie laten ervaren is wat ons drijft. Kernwoorden: snel op te zetten, gemakkelijk uit te breiden, volledig personaliseerbaar en, niet te vergeten, mooi en opvallend.

QuinQ heeft haar wortels in de kite branche, waar we gedurende 20 jaar vele innovatieve kites en accessoires hebben ontwikkeld. Vanuit die achtergrond hebben we een schat aan ervaring opgedaan met moderne ‘sealed
inflatable’ technologie – technologie die ook uitstekend in te zetten is voor veel andere toepassingen dan kites.

In nauwe samenwerking met de TU Delft hebben we daarom in 2015 een reeks innovatieve en veelzijdige opblaasbare tenten ontworpen. QuinQ als bedrijf was geboren.

De eerste producten die gelanceerd werden zijn de QuinQ Cross tenten; ideale opblaasbare tenten voor evenementen binnen en buiten en ook perfect in te zetten als promotionele tent, catering tent of beurstent. Ook als noodhulp tent en doorwerktent in de bouw zijn opblaasbare tenten zeer geschikt.